Beste bezoeker, dit is een website dat als voorbeeld gebruikt word speciaal voor een Mediceuticals kapper.
De productkiezer is een methode om de klant te begeleiden voor een aankoop van Mediceuticals producten. Zoals we hier tonen bij de module mannen kan je er ook direct een online module aanhangen om de verkoop te stimuleren maar het kan natuurlijk ook zonder (zie damesmodule). Ook is het mogelijk een webshop aan jullie website te verbinden met de Mediceuticals producten die reeds volledig is geconfigureerd. Dit alles maakt dat u een perfecte uitstraling krijgt als een (toekomstige) klant uw website bezoekt.

Image

Productkiezer Mediceuticals

Klik hieronder op de juiste button en ontdek welke producten van Mediceuticals voor u worden aanbevolen.

1

Korting

Kies nu voor onze actie: 500€ korting en een website configuratie zoals je hem nu bekijkt. U bezorgd ons teksten, foto's en een logo… Wij doen de rest zoals aanpassen van de kleuren, foto's plaatsen, teksten plaatsen, website publiceren, uw e-mailadres instellen. Toch nog liever een ander design? Klik dan hier door naar ons ander voorbeeld.
*Zie ook naar onze voorwaarden!

2

Hulplijn

Wat klinkt het mooi, u kan zelf inloggen en uw teksten en foto's wijzigen enz… echter is de realiteit anders dan u denkt. In ons systeem onderhouden wij uw website. U kan op beide oren slapen.

Image
Klantenbinding

Jij als kapper of kapster met enorme kwaliteiten, laat uw omzet boosten en kies voor een professionele website want een website is zo als uw etalage.

Image

Mediceuticals Laboratories, gevestigd in New Jersey USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.
De producten van Mediceuticals worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

Image

Mediceuticals behandelingen worden reeds decennia lang toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten. Sinds de introductie van Mediceuticals via Nederland in oktober 2010 groeit het aantal tevreden gebruikers wereldwijd explosief. Momenteel is Mediceuticals verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Bulgarije, Roemenië, Griekenland, Cyprus, Polen, de Baltische Staten, Malta, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Singapore.

Image

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Image

Productkiezer Mediceuticals

Klik hieronder op de juiste button en ontdek welke producten van Mediceuticals voor u worden aanbevolen.


✔︎Een op de vier mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende hoofdhuidproblemen.
✔︎Meer dan 90% van alle mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: roos, psoriasis, seborrheic dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.
✔︎Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.
✔︎Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haaruitval.
✔︎De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale anti-roos behandeling is.Mediceuticals adviseert de Scalp Therapies lijn, als u last heeft van een van de volgende hoofdhuidproblemen.

Roos-Schilfers

Roos

Bij roos is er sprake van een overmatige productie van huidcellen. Miljoenen mensen hebben deze chronische aandoening. De onmiskenbare symptomen van roos zijn witte, vette uitziende schilfers van dode huid die de haren en schouders bedekken, en een jeukende, schilferige hoofdhuid.

Vette hoodhuid

Vette hoofdhuid

Vette hoofdhuid, gekenmerkt door een toestand van overactieve talgklieren. Hiernaast spelen leeftijd, geslacht en individuele hormoonspiegels een rol.

Seborrheic Dermatitis

Seborrheic Dermatitis

Een vette hoofdhuid heeft de neiging het meeste last te hebben van roos, omdat een vette hoofdhuid de groei van gist ondersteunt. Seborrheic Dermatitis, of vette hoofdhuid/haar, komt niet alleen voor tijdens de tienerjaren maar ook op latere leeftijd. Er is een duidelijke toename in het aantal mensen met een vette hoofdhuid, vooral bij oudere mannen en vrouwen. Waarschijnlijk is dit hormoon gerelateerd.

Droge hoofdhuid

Droge hoofdhuid

Gekenmerkt door een strak gevoel van de hoofdhuid en droge huidvlokken die van de hoofdhuid vallen. De meest voorkomende oorzaken van een droge hoofdhuid zijn het klimaat, zwembaden, blootstelling aan de zon en agressieve shampoos die de natuurlijke talg op de hoofdhuid oplossen en teveel vocht onttrekken.

Psotiasis

Psoriasis

Psoriasis is een chronische (langdurige) huid- en hoofdhuid ziekte. Psoriasis ontstaat wanneer huidcellen zich snel vermenigvuldigen onder het oppervlak van de huid en zich ophopen op het oppervlak voordat ze de kans krijgen om te volgroeien. Meestal duurt huidcelvernieuwing ongeveer een maand, maar met psoriasis vindt het proces slechts in een paar dagen plaats. Psoriasis zorgt voor een dikke rode ontstoken huid, bedekt met zilverachtige schubben, die meestal jeuken en pijnlijk aanvoelend. Psoriasis wordt verondersteld te worden veroorzaakt door voornamelijk een immuunstoornissen, genetische afwijkingen, infecties, stress of medicatie. Psoriasis lijkt iets vaker voor te komen bij vrouwen dan bij mannen.

Ontdek ons team

Dagmar

Sylvie buffel

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.

Naomie

Sylvie buffel

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.

Peter

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.

Yes!

Goedkoper dan 1 advertentie in een reclamefolder!

Uw website op huurbasis:

✔︎
Aangepaste Template
✔︎1 e-mailadres
✔︎Responsive design
✔︎Persoonlijke voorkeuren
✔︎Contactformulier
✔︎Google Analytics
✔︎Cookies beleid
✔︎Privacy Policy
✔︎1 uur per jaar aanpassingen door ons


Contacteer ons!

Wil je graag vrijblijvend meer informatie? Vul hieronder ons contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.
U kan ons ook telefonisch bereiken op +32 (0) 477 866 872

Nota: Dit is een website die moet dienen als voorbeeld voor een kapsalon, nagelstudio en schoonheidsinstituut. Wij passen teksten en foto's aan naar uw behoefte. Bent u actief in een andere branche maar het ontwerp bevalt u, dan kunnen we dit alsnog bespreken om aan de zelfde voorwaarden uw website op te bouwen. Deze promotie is tijdelijk beschikbaar.