Image
Image
Image

ONTDEK WELKE MEDICEUTICALS PRODUCTEN GESCHIKT ZIJN VOOR UW HOOFDHUID EN HAAR.

Op deze pagina vind u een overzicht van alle producten van Mediceuticals. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

Image
Haaruitval en dunner wordend haar

De Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology lijn bevatten het complex Triaminocoptinol, een krachtig anti-haaruitval complex dat zich richt op de drie voornaamste redenen van haaruitval en dunner wordend haar:

5a-Reductase, die wordt omgezet in DHT (Dihydrotestosteron)
Onvoldoende doorbloeding
Zwakke verankering van het haar in de dermal papilla

Triaminocoptinol bestaat uit drie actieve fasen die synergetisch werken om een zo gezond mogelijke groei omgeving voor de haren te bereiken.

Image
Haaruitval en dunner wordend haar

De producten uit de Mediceuticals for Women lijn zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze richten zich op de specifieke oorzaken van haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen.

Image
Hoofdhuidproblemen

Mediceuticals Scalp Therapies zijn bewezen farmaceutische formuleringen die klinisch zijn getest voor het behandelen en beheersen van een breed spectrum van hoofdhuid en haarproblemen.

Image
Haarherstel

Een generatie van dermatologische haarbehandelingen speciaal ontwikkeld voor het herstellen en beschermen van van droog, beschadigd, breekbaar, fijn en dun haar. De producten bevorderen de haarkwaliteit. Deze unieke oplossingen zijn voorzien van een gepatenteerd enzymatisch eiwit voor een optimale reparatie en bescherming.

Image
Styling producten

De stylingproducten uit de Hair Body Zero Weigth styling lijn zijn geschikt voor elk haartype. Maar in het bijzonder voor fijn en dunner wordend haar. Verrijkt met natuurlijke botanische ingrediënten voor gezond, glanzend haar en body.

Image
Unieke verzoringsproducten

Een unieke reeks producten ontwikkeld voor het verzorgen van de huid, haar of hoofdhuid. Deze lijn bestaat uit een uniek masker dat het haar repareert en revitaliseert. Een hand en bodycrème die huid hydrateerd en beschermt tegen invloeden van buitenaf. En een beschermde gel die de huid beschermt tijdens chemische processen (blonderen/verven).

Productkiezer Mediceuticals

Klik hieronder op de juiste button en ontdek welke producten van Mediceuticals voor u worden aanbevolen.